Bergens gøyeste motbakkeløp!
Velkommen til en minnerik og sporty dag!

Løvstakken Opp inngår som en del av motbakkecupen 2018.

Årlig arranger Norges friidrettsforbund norsk motbakkecup, dette er den offisielle norgescupèn i motbakkeløing. De totalt fem løpene som blir tatt med i motbakkecupen, inkludert NM vil sammen være med for å finne grunnlaget til kandidatene som vil bli tatt ut VM. VM i motbakkeløp vil i 2018 arrangeres i Canilla i Andorra.

Løvstakken i Bergen, med arragngementet Løvstakken Opp som arrangeres Lørdag 12 mai blir et av fjellene som blir en del av Motbakkecupen 2018.

Styreleder i BFG Bergen Løpeklubb Bjørn Laastad forteller entusiatisk når vi møter han at klubben er meget takknemlig og glade for tillitten forbundet gir oss som arrangør. Det er en ære å få være en del av motbakke cupen 2018. Laastad nevner at klubben deres har mange potensielle løpere som kommer til å delta i årets motbakkecup.Ekstra stas blir det jo når vi får med et av byfjellene i Bergen og ikke minst at det er et av vpr egen klubb sitt arrangement.

I 2017 tok 2 av BFG Bergen Løpeklubb sine løpere Anita Iversen Lilleskare og Ketil Monssen begge 3 plasser i motbakke cupèn sammenlagt. I tillegg har klubben den etablerte løperen Rebecca Hilland som stakk av med seieren på tiden 16:14, bak henne på 2 plass kom igjen Anita Iversen Lilleskare på 2 plass med tiden 16:36 under Løvstakken opp 2017. Ketil Monsen deltok også under løvstakken opp 2017 hvor han tok 3 plass med tiden 14:50.

 
Bilde: Anita Lilleskare BFG Bergen Løpeklubb.

 

Her er oversikt over løpene i Norsk motbakkecup 2018:

 

Løp 1
Arrangement: Løvstakken Opp
Dato: 12 mai
Sted: Bergen, Hordaland
Arrangør: BFG Bergen Løpeklubb

Løp 2
Arrangement: Skuggenatten Opp
Dato: 2 Juni
Sted: Treungen, Telemark
Arrangør: Treungen IL

Løp 3
Arrangement: Hovlandsnuten Opp
Dato: 9 Juni
Sted: Treungen, Telemark
Arrangør: Sauda IL

Løp 4
Arrangement: Saudehornet Rett Opp
Dato: 4 august
Sted: Ørsta, Møre og Romsdal
Arrangør: Ørsta IL

Løp 5
Arrangement: Fanaråken Opp
Dato: 11 August
Sted: Turtagrø, Sogn og Fjordane
Arrangør: IL Fanaråk

VM motbakkeløp 2018
Sted: Canilla i Andorra
Dato: 15. september.« Tilbake til nyheter